ELISMERÉSEK

 

Amikor először találkoztam a Siroco-s lányokkal, még csak néhány határozott elképzelésem volt, hogy egy nagy múltú, patinás cukrászdából hogy lehet Eger ékkövét, minden korosztály kedvencévé varázsolni. Az egyeztetések után, amikor megkaptam a látványterveket, úgy éreztem, ez az, pontosan ezt az érzést szerettem volna visszaadni. Köszönöm, hogy segítségükkel olyan helyet hozhattam létre, amelyre régóta vágytam.                                            

                                                                                                                             Szilágyi Erzsébet, Eger, Dobos Cafe


Találós kérdéssel kezdeném. Mi az két briliáns ötlettel teli fiatal asszony akik ízlésesen felöltöztetik otthonát, irodáját, nyaralóját. A válaszom a Siroco. Interneten ismertük meg egymást közel 3 éve. Azóta teljes megelégedésünkre közreműködésükkel berendeztünk egy horvát tenger parti nyaralót és egy rózsadombi irodát. Kifinomult ízlés világgal, széleskörű lakberendezési áruismerettel, a laikusoknak is értékelhető 3 D-s látványtervvel dolgoznak. Korrekt díjszabás és az ügyfélért érzett lojalitás jellemzi őket. Az általuk kért díj bőven megtérül a beszerzésekben általuk elérhető megtakarításban és akkor még nem is beszéltem arról a otthonos komfort érzésről, amit a segítségükkel berendezett ingatlanban az ember megél. Ma már nem tudom elképzelni, hogy bármilyen ingatlan berendezéséhez nélkülük fogjak hozzá.                                                   

                                                                                                                             Egri Iván István


 

"Olyan házat képzeltünk magunknak, aminek a belső kialakítása egyszerre praktikus, letisztult, de mégis otthonos, aminek a színei, a burkolatai, a berendezése modern, de nem feltétlenül a legújabb divatot erőlteti ránk, hanem a családunk életformáját tükrözi és szolgálja ki: két örökmozgó gyerek és két gyors ritmusban élő felnőtt igényeit. Flóra ez alapján mindent kitalált nekünk, elkísért bennünket a beszerző körutakra, költséghatékony tippeket adott, sőt, sokszor olyan okos, kiegészítő ötletekkel is előállt, amikre mi sose gondoltunk volna. Flórának köszönhetően a ház minden zuga szebb és okosabb lett, mint amiről valaha is álmodtunk, ami azért is szuper, mert a következő pár évtizedünket ebben az új házban fogjuk tölteni, így nem árt, ha jól érezzük magunkat benne - márpedig nagyon jól érezzük magunkat benne. Köszönjük Flóra!"                                                   

                                                                                                                            Sárfalvi Péter, világ- és Európa-bajnok magyar öttusázó


                                              

                                                                                                                             ARCHLine.XP.2015. május hónap képe pályázat: 1. helyezett


  

"Rendkívül kreatív csapat, látványos ötletekkel és praktikus megoldásokkal, korrekt árral és precíz kivitelezéssel, csak ajánlani tudom. A szolgáltatás díját szinte behozták a megtakarítások, amiket rajtuk keresztül tudtunk elérni, a megspórolt időről, felesleges körökről és energiáról már nem is beszélve… Jó pár buktatóra is felhívták a figyelmünket már a tervezés szakaszában, és olyan újszerű ötletekkel álltak elő, ami nekünk biztos nem jutott volna az eszünkbe. Nagyon köszönjük a szakértelmen túl a kedves, barátságos hozzáállást, legközelebb is egész biztos hozzájuk fordulunk!"     

                                              

                                                                                                                            Horváth-Bodor Klára


 

 

"Ügyvédi irodánk feljújításával a Siroco Interiors lakberendezőit bíztuk meg, akik kiváló esztétikai érzékkel és funkcionális megoldásokkal álltak a feladathoz. Kellően rugalmasak voltak, pedig tipikusan a "nem egyszerű" megrendelői kategóriában vagyunk, kérésünkre mindig eljöttek és igényeink szerint alakították a végső megoldásokat. A végeredmény magáért beszél, jó itt dolgozni, nagyon kellemes atmoszférájú hely lett, az ügyfelek is kifejezetten dicsérik! Bárkit szívesen látunk hogy bemutassuk!"     

                                              

                                                                                                                            Madarassy Ügyvédi Iroda


 

 

"Családunk még egy jövevénnyel bővült amikor úgy határoztunk a lakást is fel kell újítani, hogy jobban elférjünk. Bizonytalanok voltunk, hogy milyen színek harmonizálnának az új nappaliban. A meglévő konyhabútorhoz sem volt könnyű kitalálni, hogyan lehet kicsit modernebb a tér, de Flóra mindenben segített. Tanácsot kaptunk a színek terén, a bútorok és berendezés terén. Nemcsak elméleti segítséget kaptunk, ahhoz hogy milyen csempe lenne megfelelő a konyhában, hanem Flóra el is kísért minket és segített választani. Ötleteket kaptunk a lámpák beszerzésének helyét illetően. Nem volt utolsó szempont számára az sem, hogy ne a legdrágábbat ajánlja. Így azt gondolom, hogy ez a tanácsadási díj nagyon is megérte!"     

                                              

                                                                                                                            Bősenbacher Timea


                                              

                                                                                                                             ARCHLine.XP.2015. december hónap képe pályázat: 1. helyezett


  

 

 

"Teljesen felújítandó lakás rendbetételéhez kerestem meg Flórát tanácsért, aki sok hasznos ötlettel látott el. Nagy előrelépést jelentett számomra széleskörű ismerete a felújításhoz szükséges anyagokról (mind minőség, mint praktikum, mind beszerzés tekintetében), ami által a saját elképzeléseimet is segített megvalósítani és amivel sok időt spóroltam meg. Flóra a szakmában szerzett tapasztalatai és gyakorlata által számomra teljesen újszerű megoldásokat kínált, amik talán sose jutottak volna eszembe és amiket hasznosítani tudtam. Sok köszönet a segítségért, ötletekért és információkért!!"     

                                              

                                                                                                                            Dénes Zsuzsanna